Újjászületés
2017. március 11. írta: juraszikk

Újjászületés

Üdv minden régi és új olvasónak, nagy pacsi mindenkinek aki szereti a dél-amerikai labdarúgást. Anno ez a blog nagyon szép időket megélt a Nemzeti Sport szárnyai alatt, amikor még valamirevaló platformnak számított a Népsport blog felülete. Azok a régi szép idők sajnos már elmúltak, többször szerepeltünk az NSO címlapján, évekkel ezelőtt beharangoztuk Dybala európai eljövetelét, megmondtuk, hogy Ganso sosem lesz igazán hatékony futballista az öreg kontinensen, közel száz bejegyzésünk volt és a visszajelzések alapján nagyon szerettetek bennünket. A szófosásunk azóta sem szűnt meg, nincs az a gyógyszer ami a dél-amerikai futball iránti rajongásunkat ki tudná belőlünk irtani és eljött az aminek el kellett jönnie, a megkerülhetetlen újjászületésünk. Sokat gondolkodtunk, hogy milyen blog felületen indítsuk útjára az önálló és teljesen független blogunkat, de végül a tumblr hype miatt úgy döntöttünk, hogy itt fogunk feltámadni. Tartsatok velünk, kövessetek minket, ha bármiféle észrevételetek, ötletetek van, ne tartsátok magatokban, írjatok nekünk. Vamos La Guardia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://laguardia.blog.hu/api/trackback/id/tr3212329033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pietro87 · http://forzanapoli.blog.hu/ 2017.10.17. 11:30:00

Üdv!

Örülök, hogy újra létrejött ez a blog, melyet már a népsportos időszakban is olvastam. Remek dolog, hogy felélesztettétek, mert hazánkban nagyítóval kell keresni az olyan felületet, mely a dél-amerikai focival foiglalkozik. Jómagam nyáron belevágtam az argentin foci követésébe - profilomra kattintva ott a blogom -, melyet azóta is viszek.
süti beállítások módosítása